Reuring In Wonen!
Maakt van uw huis een thuis
Openingstijden

Maandag   Op afspraak

Dinsdag     9.00 uur tot 17.30 uur

Woensdag  9.00 uur tot 17.30 uur

Donderdag 9.00 uur tot 17.30 uur

Vrijdag       9.00 uur tot 17.30 uur

Zaterdag    10.00 uur tot 16.30 uur

Zondag      Gesloten

Adres en route

 

Boterdijk 124, 1424NJ  De Kwakel 

In de kleur mint is de route aangegeven vanaf de N196 afslag Meerwijk-West en in paars is de route vanaf de N196 afslag De Kwakel aangeven.

N196 afslag Meerwijk-West

Vanaf het kruispunt N196-Watsonweg (Bij de brandweerkazerne) volgt u de borden Meerwijk-West. U neemt de derde afslag Rechts, de boterdijk op. U vind ons aan de rechterzijde van de weg na ongeveer 500 meter.

N196 afslag De Kwakel

U volgt afslag De Kwakel tot het centrum van De Kwakel. In het centrum vind u een paar winkels en een kerk. Hier gaat u linksaf de Boterdijk op. Onze winkel vind u na ongeveer 1 km aan uw linkerhand

Adres en contact gegevens

 

Reuring In Wonen!

Boterdijk 124

1424 NJ  De Kwakel

 

tel. 0297-565934

reurings@kabelfoon.nl

www.reuringinwonen.nl

Mobiel Richard 06-51577295

Mobiel Annette 06-30424334

Onderhoud gordijnen

Voor het onderhoud van gordijnen is het belangrijk om te weten wat het wasvoorschrift is.

Is er in het gordijn geen label genaaid, dan kunt  u het wasvoorschrift vaak in de winkel navragen.

Het wassen van gordijnen

Wassen van gordijnen is afhankelijk van het wasvoorschrift. Niet alle gordijnen mogen gewassen worden.
Indien u gordijnen bij ons gekocht heeft kunnen wij een wasvoorschrift eenvoudig opvragen bij leverancier of hebben wij de gegevens beschikbaar in de winkel.   Bij vragen kunt u ons in dat geval mailen, bellen of langskomen. 
Indien u de gordijnen niet bij ons gekocht heeft kunnen we er toch vaak achter komen.   Dan is het meestal noodzakelijk om even met een (deel) van het het gordijn langs te komen. Hiervoor is van belang wat de samenstelling van de stof is. Dit is vaak (niet altijd) te zien aan de stof.

In zijn algemeenheid geld, dat U bij het wassen van de gordijnen de trommel niet meer dan voor de helft vult en een hoge waterstand instelt.   Om zo min mogelijk kreukels te krijgen en het strijken te vergemakkelijken kunt u beter niet centrifugeren of heel kort en de gordijnen druipdroog aan zijn eigen rails laten drogen.  Gebruik een fijnwasmiddel, dit is milder dan witwasmiddelen. Vermijd bleekmiddelen, witwasmiddel en andere toevoegingen, deze kunnen de vezel aantasten.   Zorg dat het gordijn goed gespoelt wordt, want ook restanten van zeep zorgen voor extra slijtage van de vezel.

Strijken

Strijken van gordijnen kost even tijd, maar is goed te doen. Ook hiervoor geld kijk eerst wat er op het was voorschrift staat.

Leg het hele pakket languit aan de kant van de plank waar u staat neer.   Strijk op de achterkant en begin met de linker zijzoom aan de bovenkant van de plooi.   Trek het gordijn steeds een stukje van de plank af tot u bij de zoom komt.   Schuif het gordijn op en trek het weer tot de plooi omhoog en en herhaal tot u het hele gordijn gedaan heeft.   Probeer het deel van het gordijn dat gestreken is zo languit mogelijk te leggen, dan komen er minder nieuwe kreukels in.

Droog gordijnen nooit in de droger.

Gordijnen niet bleken!!

 

terug naar de pagina raamdecoratie

terug naar de pagina gordijnen

terug naar het startpagina