Reuring In Wonen!
Maakt van uw huis een thuis
Openingstijden

Maandag   Op afspraak

Dinsdag     9.00 uur tot 17.30 uur

Woensdag  9.00 uur tot 17.30 uur

Donderdag 9.00 uur tot 17.30 uur

Vrijdag       9.00 uur tot 17.30 uur

Zaterdag    10.00 uur tot 16.30 uur

Zondag      Gesloten

Adres en route

 

Boterdijk 124, 1424NJ  De Kwakel 

In de kleur mint is de route aangegeven vanaf de N196 afslag Meerwijk-West en in paars is de route vanaf de N196 afslag De Kwakel aangeven.

N196 afslag Meerwijk-West

Vanaf het kruispunt N196-Watsonweg (Bij de brandweerkazerne) volgt u de borden Meerwijk-West. U neemt de derde afslag Rechts, de boterdijk op. U vind ons aan de rechterzijde van de weg na ongeveer 500 meter.

N196 afslag De Kwakel

U volgt afslag De Kwakel tot het centrum van De Kwakel. In het centrum vind u een paar winkels en een kerk. Hier gaat u linksaf de Boterdijk op. Onze winkel vind u na ongeveer 1 km aan uw linkerhand

Adres en contact gegevens

 

Reuring In Wonen!

Boterdijk 124

1424 NJ  De Kwakel

 

tel. 0297-565934

reurings@kabelfoon.nl

www.reuringinwonen.nl

Mobiel Richard 06-51577295

Mobiel Annette 06-30424334

Raamdecoratie

Onder raamdecoratie verstaan we de grote hoeveelheid mogelijkheden om het raam aan te kleden met maatwerk binnenzonwering.

Het meest bekende zijn de rolgordijnen, de horizontale lamellen (veelal luxaflexen genoemd) en vouwgordijnen. Ieder product heeft zijn eigen eigenschappen. Plisse en Duette zijn compacte raambekleding met zeer veel mogelijheden in vormen en wijze van monteren. Shutters is een populaire variant uit Amerika, waarbij houten luiken in het raamgemonteerd worden met bewegende lamellen. De lijst van mogelijkheden is enorm en hieronder kunt u per soort lezen wat er allemaal kan en soms nog belangrijker wat er niet kan.

Voor de mogelijkheden en onmogelijkheden van raamdecoratie is advies aan huis essentieel. Wij komen dan ook altijd vrijblijvend meten en adviseren bij u thuis.

Met grote zorg hebben wij een mix van leveranciers samengesteld om u een optimale keus te bieden.

Op starters niveau hebben we de Basic collectie. De Basic collectie heeft een beperkte keus en beperkte mogelijkheden, maar heeft zeker een budgetprijs. De prijs van Basic is goed te vergelijken met de bouwmarkt, maar dan met goed advies, met montage en maatwerk. Absoluut een aanrader voor de starter of de zolderkamer.

Verder hebben wij Sunway het absolute A-merk van Hunter Douglas (Luxaflex). Een klein en eigenzinnig bedrijf met het neusje van de zalm in techniek en enorme keuze mogelijkheden. Zeker de laatste collectie Odysee is weer een topproductuct van de bovenste plank. Ons huismerk komt ook bij Hunter Douglas vandaan. Het B-merk heeft net even minder mogelijkheden, is net even scherper geprijst en daarom een zeer goede aanvulling op Sunway.

Daarnaast hebben wij voor Kadeco uit Duitsland en Copa uit België gekozen. Beide staan in hun thuisland aan de absolute top. Ze zijn op de Nederlandse markt scherpgeprijst en hebben uitgebreidde collecties die net even anders zijn dan de in Nederland gangbare.


Bij Reuring In Wonen! is er echt voor ieder wat wils te vinden. Goed advies, goede kwaliteit, maatwerk, advies aan huis en montage.

naar startpagina