Reuring In Wonen!
Maakt van uw huis een thuis
Openingstijden

Maandag   Op afspraak

Dinsdag     9.00 uur tot 17.30 uur

Woensdag  9.00 uur tot 17.30 uur

Donderdag 9.00 uur tot 17.30 uur

Vrijdag       9.00 uur tot 17.30 uur

Zaterdag    10.00 uur tot 16.30 uur

Zondag      Gesloten

Adres en route

 

Boterdijk 124, 1424NJ  De Kwakel 

In de kleur mint is de route aangegeven vanaf de N196 afslag Meerwijk-West en in paars is de route vanaf de N196 afslag De Kwakel aangeven.

N196 afslag Meerwijk-West

Vanaf het kruispunt N196-Watsonweg (Bij de brandweerkazerne) volgt u de borden Meerwijk-West. U neemt de derde afslag Rechts, de boterdijk op. U vind ons aan de rechterzijde van de weg na ongeveer 500 meter.

N196 afslag De Kwakel

U volgt afslag De Kwakel tot het centrum van De Kwakel. In het centrum vind u een paar winkels en een kerk. Hier gaat u linksaf de Boterdijk op. Onze winkel vind u na ongeveer 1 km aan uw linkerhand

Adres en contact gegevens

 

Reuring In Wonen!

Boterdijk 124

1424 NJ  De Kwakel

 

tel. 0297-565934

reurings@kabelfoon.nl

www.reuringinwonen.nl

Mobiel Richard 06-51577295

Mobiel Annette 06-30424334

Tapijt

Wij hebben nog altijd een royale collectie tapijt onder ander van Ambiant, Parade en Interfloor. Zo zorgen we er voor dat er voor iedere wens en iedere situatie een passende vloerbedekking hebben. Trap stofferen, een woonkamer, slaapkamer of kantoor. Alles kan door onze vakbekwame stoffeerders gelegd worden.

Tapijt heeft comfort verhogende eigenschappen. Het voelt altijd warm en zacht aan.  Schoonmaken van tapijt is ook eenvoudig als een paar basis regels in de gaten houd.  Regelmatig stofzuigen zorgt dat de pool mooi omhoog blijft staan en dat vuil geen kans krijgt om zich vast te zetten.  Mocht u eens morsen of een vlek hebben, dan geld als eerste het vuil te verwijderen met  stofzuiger of als het vloeibaar is met een lepel eraf te scheppen.  Daarna kunt u indien gewenst het resterende vocht opdeppen met een handdoek (niet wrijven).  Nog wat nadeppen met een met water vochtig gemaakte doek laat de laatste restjes verdwijnen.  Ga niet met allerlei huismiddeltjes aan de slag. Ze doen vaak meer kwaad dan goed.  Als het niet met water en een droge handdoek te verwijderen is raadpleeg een deskundige.  De leverancier van uw tapijt of een erkend schoonmaakbedrijf weten hoe iedere vlek en tapijtsoort het beste te behandelen is.

Van tapijt kunnen ook de mooist karpetten gemaakt worden.  Op iedere maat is mogelijk en vele type afwerkingsmogelijkheden maken een huiskamer helemaal af.

Wilt u meer informatie over tapijt? Kijk op de website van alles over tapijt

Tapijt en vloerverwarming als hoofdverwarming.

Deze twee gaan goed samen!  Lees hier meer over inhet artikel:Tapijt en vloerverwarming als hoofdverwarming.

Ondertapijt

Over het algemeen raden wij ondertapijt aan.  Vooral op de trap zorgt ondertapijt voor minder slijtage en minder geluidsoverlast (voor de buren. Ondertapijt isoleerd en verlengt de duurzaamheid van tapijt. Een uitzondering is vloerverwarming.  Voor een optimaal rendement van de vloerverwarming raden we ondertapijt af. 

Matrialen

Veel gebruikt zijn de polyamide garens. Dit zijn sterke garens voor tapijten in frisse kleuren.  Polyamide is vuilafstotend en veerkrachtig waardoor tapijt lang zijn frisse uiterlijk behoud.  Dit matriaal komt een grote hoeveelheid van structuren en prijsklasses. Nog altijd belangrijk is het wol. Wol is van nature vuilafstotend en heeft prachtige kleuren met een hele natuurlijke uitstraling

terug naar de pagina Vloeren

terug naar het begin

naar onderhout tapijt