Reuring In Wonen!
Maakt van uw huis een thuis
Openingstijden

Maandag   Op afspraak

Dinsdag     9.00 uur tot 17.30 uur

Woensdag  9.00 uur tot 17.30 uur

Donderdag 9.00 uur tot 17.30 uur

Vrijdag       9.00 uur tot 17.30 uur

Zaterdag    10.00 uur tot 16.30 uur

Zondag      Gesloten

Adres en route

 

Boterdijk 124, 1424NJ  De Kwakel 

In de kleur mint is de route aangegeven vanaf de N196 afslag Meerwijk-West en in paars is de route vanaf de N196 afslag De Kwakel aangeven.

N196 afslag Meerwijk-West

Vanaf het kruispunt N196-Watsonweg (Bij de brandweerkazerne) volgt u de borden Meerwijk-West. U neemt de derde afslag Rechts, de boterdijk op. U vind ons aan de rechterzijde van de weg na ongeveer 500 meter.

N196 afslag De Kwakel

U volgt afslag De Kwakel tot het centrum van De Kwakel. In het centrum vind u een paar winkels en een kerk. Hier gaat u linksaf de Boterdijk op. Onze winkel vind u na ongeveer 1 km aan uw linkerhand

Adres en contact gegevens

 

Reuring In Wonen!

Boterdijk 124

1424 NJ  De Kwakel

 

tel. 0297-565934

reurings@kabelfoon.nl

www.reuringinwonen.nl

Mobiel Richard 06-51577295

Mobiel Annette 06-30424334

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn nog steeds een populaire raamdecoratie, deze kunnen in principe van alle gordijnstoffen gemaakt worden.   Voor jarenlang plezier zijn er echter wel een aantal zaken die aandacht vragen.   Stoffen van 140 cm breed geven bij ramen breder dan 120 cm een vertikale naad of zelfs meerdere vertikale naden,   dit is te voorkomen door voor kamerhoog stoffen te kiezen.   Omdat vouwgordijnen - anders dan overgordijnen - de hele dag in het volle licht hangen, zijn ze veel gevoeliger voor verkleuren.   Naturel kleurige stoffen zoals wit, room en ecru hebben daar minder last van dan stoffen met veel pigment, zoals zwart, donkerblauw, rood e.d.   Natuurlijke materialen zijn ook veel gevoeliger dan Polyesterstoffen. Trevira CS is een type polyester die bijzonder kleurecht is.   Ook polyester en trevira kunnen verkleuren, maar veel minder snel dan natuurlijke materialen.   Onze voorkeur gaat dan ook uit naar kamerhoge kleurechte gordijnstoffen.   Verkleuring is te voorkomen of sterk te verminderen door vouwgordijnen te voeren.    Vouwgordijnen in de slaapkamer? Gebruik dan verduisterende stoffen of voer de vouwgordijnen met verduistende stof.

Bij onze leveranciers op de site vindt u nog meer opties en voorbeelden:

In de winkel hebben we voorbeelden, stalen en boeken met alle technische informatie. Wij helpen u graag met het maken van een keuze. Stalen mag u mee naar huis nemen om bij de rest van de inrichting en de verfkleur van het kozijn te houden.
Wij zien u graag in de winkel. Natuurlijk worden ook de vouwgordijnen gratis gemeten en krijgt u een vrijblijvende offerte. 

naar de pagina raamdecoratie

naar de pagina gordijnen

naar het startpagina

naar onderhoud vouwgordijnen