Reuring In Wonen!
Maakt van uw huis een thuis
Openingstijden

Maandag   Op afspraak

Dinsdag     9.00 uur tot 17.30 uur

Woensdag  9.00 uur tot 17.30 uur

Donderdag 9.00 uur tot 17.30 uur

Vrijdag       9.00 uur tot 17.30 uur

Zaterdag    10.00 uur tot 16.30 uur

Zondag      Gesloten

Adres en route

 

Boterdijk 124, 1424NJ  De Kwakel 

In de kleur mint is de route aangegeven vanaf de N196 afslag Meerwijk-West en in paars is de route vanaf de N196 afslag De Kwakel aangeven.

N196 afslag Meerwijk-West

Vanaf het kruispunt N196-Watsonweg (Bij de brandweerkazerne) volgt u de borden Meerwijk-West. U neemt de derde afslag Rechts, de boterdijk op. U vind ons aan de rechterzijde van de weg na ongeveer 500 meter.

N196 afslag De Kwakel

U volgt afslag De Kwakel tot het centrum van De Kwakel. In het centrum vind u een paar winkels en een kerk. Hier gaat u linksaf de Boterdijk op. Onze winkel vind u na ongeveer 1 km aan uw linkerhand

Adres en contact gegevens

 

Reuring In Wonen!

Boterdijk 124

1424 NJ  De Kwakel

 

tel. 0297-565934

reurings@kabelfoon.nl

www.reuringinwonen.nl

Mobiel Richard 06-51577295

Mobiel Annette 06-30424334

Inbetween

Inbetween betekent letterlijk - er tussen in - Dit omschrijft dan ook precies wat er mee wordt bedoelt. Dunner dan overgordijnen en dikker dan vitrage.

Batist

Van oorsprong werd de term inbetween vooral voor batist gebruikt, maar door de jaren heen zijn er vele varianten op ontstaan. Batist wordt ook kaasdoek genoemd. Kaasdoek is een dun katoen weefsel, dat fijn geweven is en half doorzichtig. Van oorsprong werd het gebruikt bij het kaasmaken. De klassieke batist is er in vele variaties en kleuren. Batisten als raambekleding worden gemaakt van polyesther garen, dit om kreuk, verkleuren en krimpen te voorkomen.   Daarnaast zijn er vele varianten in kleur en patroon die een bijzondere aankleding van u raam kunnen zijn.

  

Ausbrenners

  

Ausbrenners zijn een variant op de 'In Between' gordijnen.    Ausbrenners hebben een vrij dicht doek als basis, maar de patronen erin zijn juist weer heel doorzichtig. 

Privacy

De inbetween gordijnen kennen enige transparantie. Wanneer u overdag van buiten naar binnen kijkt, kunt u hier niet doorheen kijken. s`Avonds (wanneer het licht binnen aan is) zie je van buiten alleen silhouetten van personen. Het gordijn laat nog minder in huis zien, door een lampje op de vensterbank te plaatsen. Witte inbetweens schijnen minder door dan zwarte.

privacy gordijnDuetti en Duodrape

Een bijzonder mooi en nieuw in de collectie zijn de Duetti en Duodrape stoffen. Een mooie mix tussen privacy en doorzichtige delen. Daar waar je liever de stof iets dikker hebt (tussen ooghoogte en zitten) is de stof dikker, daaronder lekker luchtig zodat veel licht binnen kan komen. Zie foto hiernaast.

terug naar de beginpagina van gordijnen

terug naar de startpagina