Reuring In Wonen!
Maakt van uw huis een thuis
Openingstijden

Maandag   Op afspraak

Dinsdag     9.00 uur tot 17.30 uur

Woensdag  9.00 uur tot 17.30 uur

Donderdag 9.00 uur tot 17.30 uur

Vrijdag       9.00 uur tot 17.30 uur

Zaterdag    10.00 uur tot 16.30 uur

Zondag      Gesloten

Adres en route

 

Boterdijk 124, 1424NJ  De Kwakel 

In de kleur mint is de route aangegeven vanaf de N196 afslag Meerwijk-West en in paars is de route vanaf de N196 afslag De Kwakel aangeven.

N196 afslag Meerwijk-West

Vanaf het kruispunt N196-Watsonweg (Bij de brandweerkazerne) volgt u de borden Meerwijk-West. U neemt de derde afslag Rechts, de boterdijk op. U vind ons aan de rechterzijde van de weg na ongeveer 500 meter.

N196 afslag De Kwakel

U volgt afslag De Kwakel tot het centrum van De Kwakel. In het centrum vind u een paar winkels en een kerk. Hier gaat u linksaf de Boterdijk op. Onze winkel vind u na ongeveer 1 km aan uw linkerhand

Adres en contact gegevens

 

Reuring In Wonen!

Boterdijk 124

1424 NJ  De Kwakel

 

tel. 0297-565934

reurings@kabelfoon.nl

www.reuringinwonen.nl

Mobiel Richard 06-51577295

Mobiel Annette 06-30424334

Onderhoud tapijt

Stofzuigen, het dagelijks onderhoud.

Door dagelijks of in ieder geval meerdere keren per week de vloer te goed te stofzuigen behoud u langer het mooi uiterlijk van uw tapijt.    Hoeveel u moet zuigen is afhankelijk van de situatie.    Een tapijt in een druk gezin met veel inloop heeft echt dagelijkse aandacht nodig op de looppaden.   Stofzuigen voorkomt dat eventueel vuil verder in het tapijt gelopen worden en daarna moeilijker te verwijderen is.   Vooral zand kan schade aanrichten.

Door de schurende werking van zand moet deze op ELKE vloer zo snel mogelijk verwijderd worden.

  

Periodiek onderhoud, de citin-diepreiniger

  

Een keer per jaar met de citin diepreiniger het tapijt onderhouden zorgt voor een krachtige opfrisbeurd van het het tapijt.    De citin-diepreiniger wordt ook wel de Champoraller genoemd.

     

Met deze methode wordt diep uit het tapijt stof en zand opgezogen met vocht.    De pool krijgt hierdoor weer volop kans om zich op te richten en net zo belangrijk: Het tapijt is weer helemaal hygienisch.

     

hardnekkige vlekken grootonderhoud    Eens in de twee tot drie jaar is het goed voor het tapijt om het te laten reiniggen door een professionele tapijtreiniger

  

vlekken

Vlekken altijd zo snel mogelijk handelen, maar wel op de juiste manier. Geen huismiddeltjes uitproberen!!!   Voor een goed resultaat kun je het beste de volgende stappen volgen.

  1. 1. Gemorste substantie zo snel mogelijk opscheppen met een lepel (van buiten naar binnen werken) of opdeppen met een handdoek.
  2. 2. Vlekken die in water oplosbaar zijn kun je verder uit het tapijt halen door een vochtige handdoek op de vlek te leggen   en deze te laten drogen.
  3. 3. Mochten er hierna nog vlekken te zien zijn dan kunnen deze met specifieke vlekkenverwijderingsmiddelen verwijderd worden.
  4.  

In de winkel hebben wij de producten van James staan met schema's voor welke vlek, welk middel gebruikt moet worden.

Kijk voor meer informatie op de site: Onderhoud James Vlekkensite

Vlekverwijderings tips!

Let op! Gebruik GEEN huismiddeltjes, zeephoudende schoonmaakmiddelen of huishoudelijke oplosmiddelen, maar tapijtreinigingsmiddelen of specifieke vlekverwijderaars voor tapijt!. NOOIT wrijven, deppen is beter. Wrijven veroorzaakt blijvende schade aan de vezel.  Heeft u niets bij de hand? Gebruik dan hooguit water. Laat tapijt na het reinigen altijd gewoon aan de lucht drogen.

Vlekken van chloor of kleurstoffen zijn soms niet te verwijderen. Deze vlekken zijn niet te verwijderen omdat de vezel definitief beschadig is. Tapijten kunnen over het algemeen niet tegen chloor. (Een uitzondering hierop zijn de Solution Dyed vezels, deze kunnen wel tegen chloor.) Maar ook vlekken van kleurstoffen of inkt of verf zijn soms niet geheel weg te krijgen.

terug naar startpagina

terug naar vloeren

terug naar tapijt