Reuring In Wonen!
Maakt van uw huis een thuis
Openingstijden

Maandag   Op afspraak

Dinsdag     9.00 uur tot 17.30 uur

Woensdag  9.00 uur tot 17.30 uur

Donderdag 9.00 uur tot 17.30 uur

Vrijdag       9.00 uur tot 17.30 uur

Zaterdag    10.00 uur tot 16.30 uur

Zondag      Gesloten

Adres en route

 

Boterdijk 124, 1424NJ  De Kwakel 

In de kleur mint is de route aangegeven vanaf de N196 afslag Meerwijk-West en in paars is de route vanaf de N196 afslag De Kwakel aangeven.

N196 afslag Meerwijk-West

Vanaf het kruispunt N196-Watsonweg (Bij de brandweerkazerne) volgt u de borden Meerwijk-West. U neemt de derde afslag Rechts, de boterdijk op. U vind ons aan de rechterzijde van de weg na ongeveer 500 meter.

N196 afslag De Kwakel

U volgt afslag De Kwakel tot het centrum van De Kwakel. In het centrum vind u een paar winkels en een kerk. Hier gaat u linksaf de Boterdijk op. Onze winkel vind u na ongeveer 1 km aan uw linkerhand

Adres en contact gegevens

 

Reuring In Wonen!

Boterdijk 124

1424 NJ  De Kwakel

 

tel. 0297-565934

reurings@kabelfoon.nl

www.reuringinwonen.nl

Mobiel Richard 06-51577295

Mobiel Annette 06-30424334

Onderhoud vouwgordijnen

Voor het onderhoud van vouwgordijnen is het belangrijk om te weten wat het wasvoorschrift is. De meeste vouwgordijnsystemen zijn geschikt voor het afhalen van de stof. Trek de stof voorzichtig los van het klittenband op de bovenbalk, verwijder de vouwstaafjes en de verzwaarde onderlat. Nu kunt u de stof wassen volgens wasvoorschrift. Na het wassen de gordijnen niet of slechts enkele slagen laten centrifugeren. De nog vochtige gordijnen drogen aan de rails door de bovenkant terug te plaatsen en de vouwstaafjes en onderlat weer terug te plaatsen.

Is er in het gordijn geen label met wasvoorschrift genaaid, dan kunt  u dit in de winkel navragen.

Over het algemeen wordt er bij de verkoop van vouwgordijnen gekozen voor wasbare stoffen, maar dat is niet altijd het geval!

In zijn algemeenheid geld, dat u bij het wassen van de gordijnen de trommel niet meer dan voor de helft vult en een hoge waterstand instelt.   Om zo min mogelijk kreukels te krijgen en het strijken te vergemakkelijken kunt u beter niet centrifugeren of heel kort en de gordijnen druipdroog aan zijn eigen rails laten drogen.  Gebruik een fijnwasmiddel, dit is milder dan witwasmiddelen. Vermijd bleekmiddelen, witwasmiddel en andere toevoegingen, deze kunnen de vezel aantasten. Zorg dat het gordijn goed gespoeld wordt, want ook restanten van zeep zorgen voor extra slijtage van de vezel.

Strijken

Strijken van vouwgordijnen is over het algemeen niet nodig. Indien stof niet gecentrifugeerd is en licht vochtig aan het raam gedroogd wordt met baleinen en verzwaring erin, drogen ze vaak strak op.  Mocht het wel nodig zijn kijk hiervoor eerst op het wasvoorschrift staat.

Droog gordijnen nooit in de droger.

Gordijnen niet bleken!!

naar het startpagina

naar raamdecoratie

naar vouwgordijnen

naar wassen van gordijnen